• Voor 17:00 uur besteld, morgen vers op tafel!

De winkels van de Bakkerszonen


Op verschillende plekken in Amsterdam kunt u genieten van de broden, taarten en banket van de Bakkerszonen. Onze winkels zijn gevestigd in Amsterdam Noord, Oost en het centrum.

 

Amsterdam Noord, Mosveld
Onze bakkerij is gevestig in Amsterdam Noord. In het winkelcentrum Mosveld direct naast de roltrap en dichtbij de Albert Heijn vind u onze winkel met daarachter onze bakkerij. In onze bakkerij maken onze broodbakkers elke dag vers brood, desembrood, harde broodjes en bolletjes. Onze banketbakker maakt de lekkerste croissants, koeken, gebak en taarten. Kom gerust eens langs in Amsterdam Noord om onze banketbakker en broodbakker aan het werk te zien. Onze bakkerij is namelijk volledig 'open'. Vanuit onze lunchroom en winkel kunt u elke dag onze bakkers 'live' aan het werk zien.

Bakkerij, winkel en lunchroom
Mosveld 113


Amsterdam Oost, Beukenplein
Op het beukenplein in Amsterdam Oost is onze 'oliebollenbakkerij' gevestigd. Op deze locatie bakken wij het hele jaar door de lekkerste oliebollen van Amsterdam. In deze bakkerij pop up store kunt u ook terecht voor veel van onze specialiteiten.

Oliebollen bakkerij en winkel
Beukenplein 8


Amsterdam Oostpoort, Waldenlaan (Bakkerij Balvert)
In winkelcentrum Oostpoort hebben wij Bakkerij Balvert overgenomen. We zijn daar nog steeds open onder naam van Bakkerij Balvert, met een extra breed assortiment. Daarnaast verkopen wij daar ook alle specialiteiten van de Bakkerszonen. Op deze locatie serveren wij heel veel belegde broodjes, smoothies, croissants, snacks en brood. Vanuit onze bakkerij worden hier ook elke dag verse desembroden en banket geleverd.

Winkel, belegde broodjes, smoothies
Waldenlaan 2